Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

"Света на шоколада"

  /  
  /  
  /   "Света на шоколада"

Cъбитие "Света на шоколада"

"Света на шоколада"

Къде: Работилница за шоколад "Гайо" / гр. Пловдив кв. Прослав, ул."Просвета" 1А

Кога: 29 февруари 2020г. / 14:00 ч.

Дневна програма

Събитието е подходящо за всички обичащи вкусът на истинския шоколад.

Предлагаме ви, съчетание на полезното с приятното: вкусен и истински полезен шоколод споделен със срещи, игри и забавления с позитивни и приятна хора! Два часа и половина, в които ще се отделите от ежедневието и насладите на живота.Заповядайте при нас в света на шоколада, игрите и забавлението!

Имаме удоволствието да ви представим едно много интересно и сладко събитие, в което ще участвате и научите как и от какво се прави истински вкусен и много полезен шоколад. Всеки ще има страхотната възможност да проследи процеса на създаване, който започва от какаовото зърно до момента, в който парченце истински шоколад се разтопява в устата ви и всички блаженно възкликвате ммммммсупер!!! Всяко едно блокче шоколад е изработено директно от какаови зърна. Тази технология гарантира вкусен и натурален продукт без емулгатори, консерванти и заместители. Ние и нашите партньори и приятели от Шоколадите Гайо сме убедени, че само работата с какаови зърна, може да създаде качествен, вкусен и здравословен шоколад.

  • Среща на групата в работилница за шоколад "Гайо" намираща се в гр. Пловдив кв. Прослав, ул.”Просвета”1А. Тук  ще Ви посрещне човек от нашия екип, който е професионално подготвен, за това да помага и води събитието към неговата цел. Това е, така нареченият „Фасилитатор“. Той проверява списъка с хора и сверява информацията ( имена и години ), с цел удостоверяване на пълнолетие и коректност в имената.
  • Фасилитаторът запознава участниците с програмата, която ги очаква и предлага чаша вино - включени в цената на програмата. Той провежда с групата специално разработени интересни игри, с продължителност около 50 минути, които водят групата към нейната цел: забавление, нови сприятелявания и зареждане с положителна енергия.
  • Тук ще ви разкажем за основната суровина в изработването на истински шоколад, а именно какаовите зърна.Ще разгледаме процеса през, които преминава какаовото зърно преди да стане на шоколад. Това е подбора на зърна, печене и белене, мелене и отлежаване и накрая формиране и темпериране, както и опаковане на готовият шоколад.В последните процеси ще участвате и вие, като направите и украсите свой шоколад, който ще остане за ВАС. Всеки участник ще нарисува и оформи опаковка  за своя шоколад. Накрая ще имате възможност да дегустирате вашият иситински какаов шедьовър и насладите на неповторимият вкус не случайно наречен: „храната на боговете“.
  • Фасилитаторът ще Ви запознае с различните варианти на програми. При желание групата може да продължи своето приключение в "Инстинкт", като се запише за участие в следващата интересна  програма. Така членовете на групата имат възможност да продължат да се забавляват заедно.

Важно: програмата ще се проведе при минимум записани 12 участници!!!

Ако записаните са по-малко, може да изчакате за следваща дата или да Ви върнем парите. Всеки участник, платил своето участие ще получи потвръждение на имейла си. Всичко, което е описано в програмата е включено в цената.

Заповядайте при нас!
Открийте нови приятели и се заредете с положителна енергия


Цена: 39лв.  Промоция 34 лв.


Записани 1 от 18 участници Участвай Подари ваучер