Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

"Да омесим, за да се смесим"

  /  
  /  
  /   "Да омесим, за да се смесим"

Cъбитие "Да омесим, за да се смесим"

"Да омесим, за да се смесим"

Къде: "Хлебна Къща София" / гр.София, ул. "Екзарх Йосиф“ №103 (до Софийска математическа гимназия)

Кога: 23 февруари 2020г. / 13:30 ч.

Дневна програма

Събитията към тази програма са подходящи за хора търсещи нови запознанства и всеки може да се запишете сам или с приятел. Целта е всички да се опознаят, да се забавляват, да открият нови приятели и да се заредят с положителна енергия.

Това събитие е за всички, които обичат да създават и творят с ръцете си.Тук  ще бъдете свързани чрез създаването (замесването) на хляб, където сред уюта на Хлебната Къща и аромата на топъл хляб, различни хора - познати и непознати, ще се сближават и откриват  неподозираните си заложби и потребности. Ще се потопите в магията на замесването на автентичен квасен хляб и всеки ще може да се наслади на незабравимия и неустоим вкус и аромат на прясно изпечен хляб, направен от самият него!             Заповядайте, нека заедно да  „замесим, за да се смесим“.

В уютна обстановка и в приятелска, весела компания,  всеки ще има възможност да се почувства, като у дома си и да забрави поне за малко ежедневните проблеми. За всичко това ще се погрижат нашият професионален актьор и водещ на събитието, както и нашият фасилитатор от Хлебната Къща.Без значение какъв опит имате в месенето и печенето на хляб, Вие сте "добре дошъл", за да изживеете магията на споделеното месене и кулинарното изкуство. Приготвянето на храна социализира, ангажира, увлича и мотивира по уникален начин. Това е едновременно технически и творчески процес, който  “развързва ръцете ни”, “отваря” очите и сърцето ни, прави ни по-търпеливи и наблюдателни. Създаваме уютна и творческа среда за социални контакти и общностно обединение между различни групи хора!

  • Среща на групата в „Хлебна Къща София” намираща се на ул. „Екзарх Йосиф“ №103 (до Софийска математическа гимназия). Тук ще бъдете свързани чрез създаването на хляба, където сред уюта на огъня и аромата на топъл хляб, различни хора, познати и непознати ще се сближават и подкрепят, като взаимно се обогатяват, развиват и откриват  неподозираните си артистични заложби и потребности. Месите и създавате хлебни изделия като питки, баници или хляб, заедно. Този път ще месите и направите  хляб.
  • Тук  ще Ви посрещне човек от нашия екип, който е професионално подготвен, за това да помага и води събитието към неговата цел. Това е, така нареченият „Фасилитатор“. Той проверява списъка с хора и сверява информацията ( имена и години ), с цел удостоверяване на пълнолетие и коректност в имената.
  • Фасилитаторът запознава участниците с програмата, която ги очаква и предлага чай, вода или чаша вино - включени в цената на програмата. Той провежда с групата специално разработени интересни игри, с продължителност около 20 минути, които водят групата към нейната цел: забавление, нови сприятелявания и зареждане с положителна енергия.

    Следва встъпителната част, разбира се, под вещото ръководство на фасилитатора идва ред за пресяването на брашното. Следва замесване, оформяне и декориране на хляба момента, в който всеки моделира своя хляб. През времето, докато  Вашите хлебни творения се пекат  ( около 40 минути ), нашият фасилитатор ще Ви предложи чаша вино и ще проведе още от специално разработените за това събитие, забавни игри.

  • Изпечените хлябове се споделят от всички заедно. Всеки опитва от хляба на останалите и споделя своето мнение. Времето за готвене е 40 минути, а времето за консумация и обсъждане на кулинарното преживяване също е 40 минути. Това означава, че заедно с проведените в началото и в края забавно - опознавателни игри, цялото събитие е с продължителност около 2 часа и 10 минути.
  • Фасилитаторът ще Ви запознае с различните варианти на програми. При желание групата може да продължи своето приключение в "Инстинкт", като се запише за участие в следващата интересна  програма. Така членовете на групата имат възможност да продължат да се забавляват заедно.

    Важно: програмата ще се проведе при минимум записани 12 участници!!!

          Ако записаните са по-малко, може да изчакате за следваща дата или да Ви върнем парите. Всеки участник, платил своето участие ще получи потвръждение на имейла си. Всичко, което е описано в програмата е включено в цената.

Заповядайте при нас!
Открийте нови приятели и се заредете с положителна енергия и нека заедно
 да „замесим, за да се смесим“.


Цена: 49лв.  Промоция 42 лв.


Записани 1 от 15 участници Участвай Подари ваучер