Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

"Винена дегустация“

  /  
  /  
  /   "Винена дегустация“

Cъбитие "Винена дегустация“

"Винена дегустация“

Къде: ресторант "Графит“ / гр.София, ул. "Три уши“ 2

Кога: 22 февруари 2020г. / 15:30 ч.

Дневна програма

Събитията към тази програма са подходящи за хора търсещи нови запознанства и всеки може да се запишете сам или с приятел. Целта е всички да се опознаят, да се забавляват, да открият нови приятели и да се заредят с положителна енергия.

Това събитие е за дегустация на 2 сорта бели и 2 сорта червени вина, водена от професионално подготвени сомелиера.Чрез забавни игри ще Ви предразположим, така че да се опознаете взаимно и да изградите приятелска среда.Заповядайте при нас, където ще се забавлявате и научите повече за виното, ще се срещнете и запознаете с много нови приятели.      „Във виното е ИСТИНАТА, а в смеха ЗДРАВЕТО“!

  • Среща на групата в ресторант „Графит“ – професионален винен бар, с приятна обстановка, в центъра на гр. София, където се провеждат дегустации на вина. Адрес: ул. "Три уши" №2
  • Тук ще Ви очаква човек от нашия екип, т.нар. фасилитатор, който е професионално подготвен актьор. Той води събитието към неговата цел. Той проверява списъка с хора и сверява информацията (имена и години), с цел удостоверяване на пълнолетие и коректност в имената. Той Ви предлага кафе, чай или вода(включени в цената) и Ви запознава с програмата.
  • Фасилитаторът провежда първия блок от специално разработени интересни игри, които водят хората от групата към тяхната цел: да се забавляват, да разговарят, да се опознават, да се сближават, да откриват нови приятели, да се веселят и дори да се влюбват!
  • Следва интересно поднесена дегустация на 4 различни сорта ВИНА - две бели и две червени.
    Дегустацията се води от двама специалисти - сомелиери. Между дегустацията на белите и червените вина фасилитаторът провежда втори блок от игри, които отново са специално разработени, с цел да помогнат на участниците в събитието да се опознаят по-добре.
  • Фасилитаторът ще ви запознае с различните ни програми.
    При желание, групата може да продължи своето приключение в "Инстинкт", като се запише за участие в следващата интересна програма. Така членовете на групата ще имат възможност да продължат да се забавляват заедно.

Важно: програмата ще се проведе при минимум записани 12 участници!!!

Ако записаните са по-малко може да изчакате за следваща дата или да Ви върнем парите. Всеки участник, платил своето участие ще получи потвърждение на имейла си. Всичко, което е описано в програмата е включено в цената.

Заповядайте при нас!
Открийте нови приятели и се заредете с положителна енергия!


Цена: 39лв.  Промоция 33 лв.


Записани 0 от 18 участници Участвай Подари ваучер