Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

"Обяд на тъмно"

  /  
  /  
  /   "Обяд на тъмно"

Cъбитие "Обяд на тъмно"

"Обяд на тъмно"

Къде: ресторант "Тенебрис" / гр.София, ул. "Хан Аспарух" 65

Кога: 07 март 2020г. / 12:00 ч.

Дневна програма

Предлагаме Ви интересно събитие, подходящи, както за приятели, така и за двойки, които искат да се веселят заедно с половинката си. Заповядайте, събудете инстинктите си – да се посмеете, да се позабавлявате и откъснете от забързаното ежедневие, което може би Ни отдалечава един от друг.

Това е интересен социален ескперимент, единствен по-рода си в България, наречен „Обяд на тъмно“.В този обяд, ще Ви въведем за кратко в интригуващия  свят на тъмнината. Идеята ни е да Ви "потопим" в свят, в който зрението не присъства и да позволим на останалите Ви сетива да се разгърнат. Този свят е наситен със звуци, чувства, вкусове, допир и много често се оказва по-богат от визуалния. Както се казва в една мъдра сентенция за живота:                          „Човек за да прогледне, трябва да спре да вижда“.

 • Среща на групата в ресторант „Тенебрис“ - място в центъра на гр.София, където ще се проведе и самият обяд. Тук  ще Ви очаква човек от нашият екип, който е професионално подготвен, за това да спомага и води събитието към неговата цел. Това е така наречения Фасилитатор. Той проверява списъка с хора и сверява информацията ( имена и години ), с цел удостоверяване на пълнолетие и коректност в имената.

 • Фасилитаторът запознава участниците с програмата, която ги очаква и обсъждат предстоящите  преживявания. Той Ви предлага кафе, чай или вода - включени в цената на програмата и провежда с групата специално разработени интересни игри, с продължителност около 60 минути, които водят хората от групата към тяхната цел: да се забавляват заедно с партньора си, да откриват нови приятели и да се заредят с положителна енергия. Следва и самият  „Обяд на тъмно“, който трае около 2 часа.
 • „Обяд на тъмно” е концепция, развита през 90-те години на миналия век. На Балканите за пръв път се появява тук, в България. Идеята ни е да Ви "потопим" в свят, в който зрението не присъства и да помогнем на останалите Ви сетива да се разгърнат. Този свят е наситен със звуци, чувства, вкусове, допир и много често се оказва по-богат от визуалния.

 • Как ще протече самият „Обяд на тъмно” ?

  Ще бъдете посрещнати в осветена приемна, където ще Ви разкажем накратко какво Ви очаква. След като оставите на сигурно място връхни дрехи, чанти, телефони и други, несъвместими с изживяването предмети, ще се запознаете с Вашия домакин. Той или тя ще ви въведат в залата за хранене, където цари абсолютен мрак. Тъкмо, за да запазим тази пълна тъмнина, върху която се гради концепцията ни, не се внасят телефони, светещи часовници, запалки и електронни цигари, както и всички останали предмети, които могат да излъчат светлина.

  Специално подбрани вина, крафт бири и домашни лимонади ще Ви придружават в кулинарното Ви пътешествие.
  Можете да избирате между няколко вида 3-степенни менюта, специално разработени,за да подсилят изживяването и провокират сетивата ви:


  Основно меню „Месо”: Палитра от месно-базирани ястия.

  Основно меню „Риба”: Подходящо за привържениците на риба, морски дарове и деликатеси.

  Основно меню „Вегетарианско”: Изненадващи комбинации от напълно вегетариански блюда.

  Важно: менюто се заявява на имейла ни след записване за участие в събитието!

  Моля,след като получите потвръждаващо писмо, че сте записани и  платили, да ни изпратите имейл с избора Ви на меню!

 • Фасилитаторът ще ви запознае с различните варианти на програми, с които може да продължите преживяването си в "Инстинкт". При желание групата може да продължи своето приключение, като се запише за участие в следващата интересна  програма. По този начин членовете на групата имат възможност да продължат да се забавляват заедно. 

 • Важно: програмата ще се проведе при минимум записани 12 участника, което прави 6 двойки!!!  Допустимият максималният брой на записаните е 9 двойки, което прави  18 участника !!!

Ако записаните са по-малко, може да изчакате за следваща дата или да Ви върнем парите. Три дни преди събитието програмата се затваря и подготвя за стартиране. Всеки участник, платил своето участие ще получи потвръждение на имейла си. Всичко което е описано в програмата е включено в цената.

Заповядайте при нас!
Открийте нови приятели и се заредете с положителна енергия!


Цена: 145лв.  Промоция 135 лв.
Цена на събитие за двама


Записани 0 от 4.5 двойки Участвай Подари ваучер