Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

Общи условия

  /   Общи условия
 1. Общите условия, публикувани на този интернет сайт уреждат взаимоотношенията между КЛИЕНТИ и запазена търговска марка INSTINCT.BG представлявана от фирма „АЛЕКРИЯ“  ЕООД, със ЕИК: 175169717, с адрес на управление: гр. София 1302, ул. „Клокотница“ №35, вх. Б, ет. 3, ап. 27 и Управител Кристина Стоянова Стоянова.

 2. Предоставените събития, се осъществяват в различни търговски обекти, имащи всички необходими условия за да се реализира описаната цел в даденото събитие.

 3. Всички КЛИЕНТИ са длъжни да се запознаят с условията в INSTINCT.BG и правилата, които са предоставени в нашият интернет сайт. Със записването и участието си в дадено събитие КЛИЕНТЪТ се съгласява и приема  описаните условия от INSTINCT.BG ( фирма „Алекрия“).

 4. INSTINCT.BG не носи никаква отговорност за възникнали травми или наранявания, случили се в последствие от неправилни действия по време на участие в събитията от КЛИЕНТИТЕ.

 5. Участие в събитията организирани от INSTINCT.BG могат да вземат САМО лица, навършили пълнолетие 18 години. При кандидатстване за участие в избрано от вас събитие има избор на възрастова група и имената на участника, които трябва да бъдат коректни.

 6. Продължителността на всяко едно от събитията е с различно време от 2.30 ч. до 3 астрономически часа. В събитията могат да вземат участие различен брой КЛИЕНТИ.

 7. КЛИЕНТИ, видимо употребили големи количества алкохол, наркотични субстанции или нарушаващи обществения ред не се допускат за участие в събитията, организирани от INSTINCT. В случай на присъствие на такива лица, INSTINCT.BG има право да повика органите на реда.

 8. В случай, че на КЛИЕНТИ им се наложи да прекратят преждевременно участието си в играта, дали поради здравословни или каквито и да било причини, те ще бъдат изведени от НАШИЯТ ФАСИЛИТАТОР (водещ) на събитието, след което те няма да имат възможност да се върнат.

 9. В случай на неправилна или злонамерена игра или поведение от страна на КЛИЕНТ, ФАСИЛИТАТОРЪТ (водещ събитието) си запазва правото първо да предупреди, а при продължаване на неправомерни действия от негова страна, в последствие и да изведе проблемния КЛИЕНТ от събитието на INSTINCT.BG. Заплатената сума за събитие от такъв клиент не подлежи на възстановяване!

 10. КЛИЕНТИТЕ носят пълна материална отговорност, в случай на повреда на каквато и да било собственост на територията на даденият обект, в който се провежда събитието, независимо дали повредата е настъпила умишлено или неумишлено. В случай на отказ от страна на КЛИЕНТИ да заплатят дължимата от тях сума за нанесените материални щети, INSTINCT.BG има право да заведе исково дело в съответния компетентен съд на Р. България. 

 11. Организаторът е администратор на лични данни според ЗЗЛД.

 12. Начините на ЗАПИСВАНЕ И ПОТВРЪЖДЕНИЕ В СЪБИТИЕ са през сайта INSTINCT.BG , чрез който ще можете да си изберете събитие и запишете за участие в него в удобен за вас ден и час. Резервации не могат да се правят по телефон. След успешно записване за участие в избрано от вас събитие, ще получите имейл с потвърждение. Ако се запишете за участие и не получите потвърждаващ имейл на вашата поща, моля да се свържете с нас по телефона. Промяна в резервацията е възможна, като се свържете с нас по телефон или имейл, но не по-късно от 48 часа от датата на събитието. Вашето ново желание ще бъде съобразено, спрямо възможностите в нашия календар със събития. В случай, че искате да запазите час от днес за днес е необходимо да се свържете с нас, чрез обаждане. При закъснение, по-голямо от 20 минути от началото на събитието, вашата резервация отпада и заплатената от Вас сума не се възстановява. Важно е да знаете, че всяко събитие ще се проведе при определен брой минимум  записани участника!  Ако записаните са по-малко може да изчакате за следваща дата или да ви върнем парите. Важно е да знаете, че това което е описано в програмата ви е включено в цената на събитието, всичко останало каквото си поръчате е за ваша сметка.

 13. АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО е използването от КЛИЕНТИ на записващи устройства от какъвто и да е вид /камери, фотоапарати, мобилни телефони/ на територията на обекти, в които се провеждат събития организирани от INSTINCT.BG

 14. Общи условия на нашите партньори:

Инстинкт.БГ  представляван от  фирма „Алекрия“  ЕООД, при организиране на събитията  си сътрудничи и партнира с различни търговски марки. При записване в даденото събитие с участие на наш партньор, клиента е необходимо да се запознае и с неговите общи условия. Такива партньори са :

Ресторант „ТЕНЕБРИС“ - http://tenebris.bg/Общи Условия v. 1.1.pdf

Amuse Bouche - https://www.amusebouche-bg.com/terms-and-conditions

 1. Начини на плащане в сайта INSTINCT.BG
 1. Възстановяване на суми

Възстановяване на заплатени суми е възможно единствено след уведомяване на наш служител само по имейл и не по-късно от 48 часа преди направената от вас резервация! При неявяване на клиенти в резервирания от тях ден и час и без предупреждение за това им действие, то заплатената от тях сума не подлежи на възстановяване.

Ако сте заплатили по банков път, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени в банкова сметка, от която е извършено плащането. В случай, че сте заплатили по банков път с вносна бележка, то трябва да пазите този документ, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

Ако сте заплатили със системата на ePay, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашия ePay акаунт.

Ако сте заплатили с 10 цифрен код на каса на EasyPay, то трябва да ни посетите отново в нашия офис. Трябва да съхранявате удостоверението за плащане, издадено ви от касата на EasyPay. Трябва да ни го предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

Ако сте заплатили с кредитна/ дебитна карта, то в 14 дневен срок сумата ще ви бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.

Настоящите Общи условия са в сила от 01.10.2019 г.