Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

"Кулинария"

  /  
  /  
  /   "Кулинария"

Cъбитие "Кулинария"

"Кулинария"

Къде: Food Connection / София, бул. "Цариградско шосе" 101, Бизнес Център "Актив", ет.1

Кога: 21 март 2020г. / 17:00 ч.

Вечерна програма

Предлагаме Ви интересно събитие, подходящи, както за приятели, така и за двойки, които искат да се веселят заедно с половинката си. Заповядайте, събудете инстинктите си – да се посмеете, да се позабавлявате и откъснете от забързаното ежедневие, което може би Ни отдалечава един от друг.

Без значение какъв опит имате в кухнята, всеки е добре дошъл да изживее магията на кулинарното изкуство. Приготвянето на храна социализира, ангажира, увлича и мотивира по уникален начин. Това е едновременно технически и творчески процес, който ни социализира  “развързва ръцете ни”, “отваря” очите и сърцето ни, прави ни по-търпеливи и наблюдателни.

 

  • Среща на групата в Кулинарно Училище "Фууд кънекшън" (Food Connection) с адрес: гр.София, бул. "Цариградско шосе" 101, Бизнес Център "Актив", ет.1. Тук се разпространява и прави достъпна за всички културата на здравословното хранене и добрата храна. Чрез кулинарни уроци и много забавни игри, ние искаме да социализираме участниците в един приятелски кръг.

  • Тук  ще ви очаква човек от нашият екип, който е професионално подготвен, за това да спомага и води събитието към неговата цел. Това е, така нареченият „Фасилитатор“. Той проверява списъка с хора и сверява информацията ( имена и години ), с цел удостоверяване на пълнолетие и коректност в имената. 
  • Фасилитаторът запознава участниците с програмата, която ги очаква.Той провежда с групата специално разработени интересни игри, с продължителност около 30 минути, които водят групата към нейната цел: забавления заедно с вашият приятел или партньор, нови сприятелявания и зареждане с положителна енергия.

  Тристепенно меню, което ще приготвим всички заедно! 

      Menu "Mediterraneo"

                                          1. Risotto milanese с шафран

                                          2. Пиле по малтийски с розмарин и бяло вино

                                          3. Мини тирамису

  • Следва готвенето по двойки и разбира се под вещото ръководство на кулинарен експерт, който ще ни учи и напътства. Интересно и много забавно е, че всички двойки ще готвят заедно и ще имат възможност да приготвят неповторимо тристепенно меню (салата, основно и десерт). След, като всички заедно приготвим тристепенното меню, заедно сядаме на масата и консумираме кулинарният шедьовар приготвен от всички нас. Времето за готвене е 60 минути, а времето за консумация, обсъждане на кулинарното преживяване и провеждането на още много интересни и опознавателни игри също е 60 минути. Това означава, че заедно с проведените в началото, забавно - опознавателни игри окло 30 минути, цялото събитие е с продължителност 2 часа и 30 минути.
  • Накрая, Фасилитатора ще ви запознае с различните варианти на програми. При желание групата може да продължи своето приключение в Инстинкт, като се запише за участие във следващата интересна  програма, така че членовете на групата да продължат да се забавляват и опознават.

  • Важно е да знаете, че програмата ще се проведе при минимум записани 10 участника, което е 5 двойки!!! Ако записаните са по-малко може да изчакате за следваща дата или да ви върнем парите. Три дни преди събитието програмата се затваря и подготвя за стартиране. Всеки участник, платил своето участие ще получи потвръждение на имейла си. Отново уточняваме, че всичко което е описано в програмата ви е включено в цената.


  Заповядайте при нас!
Открийте нови приятели и се заредете с положителна енергия!


Цена: 170лв.  Промоция 149 лв.
Цена на събитие за двама


Записани 0 от 7 двойки Участвай Подари ваучер