Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

За нас

  /   За нас

Кои сме ние?

Казваме се клуб "Инстинкт" и сме група млади хора, предизвикани от инстинктите си да вървим напред, чрез комуникация на живо – "лице в лице", "заразявайки" останалите с нови, позитивни приятелства.

Какво правим?

Реализираме нашата мечта в реалността - извън онлайн света: срещаме се, забавляваме се, играем, запознаваме се, сприятеляваме се и още много други хубави преживявания, в автентичния им вариант - очи в очи, а не чрез виртуалния, онлайн свят.

Как ще го постигнем?

Идеята ни е да се социализираме, чрез срещи, игри и забавления, както и чрез различни, специално разработени събития, поднесени по интересен начин.

Всяка едно събитие ще бъде водено от професионално подготвен човек - фасилитатор - FACILITATE [fa’siliteit] – улеснявам, спомагам, подпомагам. Фасилитаторът не е учител, който казва какво да се прави. Той дава насоки, ръководи и подпомага групата в процеса към постигане на нейната цел.

Това е човекът, който се грижи да се забавлявате и опознавате; да разговаряте помежду си и да научите нови неща за себе си и за останалите членове от Вашата група.

Какво искаме да постигнем?

Желаем да виждаме все повече млади хора, доволни от живота, намерили своя приятел, своята половинка, своята компания, в която се чувстват живи и все по-потребни в този глобализиран свят. Ние вярваме, че хората сме създадени, за да общуваме. Това е част от нашия инстинкт за правилно развитие, който напоследък изгубихме. Това е причината все повече хора да са самотни, скучаещи и вечно чудещи се „Какво ми се прави?“.

Идеята ИНСТИНКТ?

В наши дни би трябвало да е много лесно да намериш нов приятел или партньор в живота, защото имаме социални мрежи, сайтове за запознанства и какво ли още не...

А дали всъщност е така? Много хора споделят, че въпреки развитите технологии на тях им е все по-трудно да намерят истински приятел. Всичко в нашите взаимоотношения днес, ни изглежда като една изкуствена, добре изглеждаща порция храна, затоплена набързо в микровълновата. Тя те храни и за кратко те засища, но всъщност повече ти вреди.

Вярваме, че е време да свържем най-новите технологии с основни човешки потребности, като създадем естествена среда, в която да се социализираме и срещнем с нови позитивни хора.

В съвременният свят не  можем да живеем без технологии и интернет. Това не означава, че трябва да изоставим изконните човешки нужди - да разговаряме "на живо", така че да усетим енергията на човека до нас и той нашата. Това е нашият инстинкт, който е заложен в нас.

Ще се радваме заедно да положим основите на този изключително стойностен, нов и единствен в България проект, с който да събудим инстинктите си.

Много е лесно, бъди един от НАС:

РАЗГОВАРЯЙ, ИГРАЙ, ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ, ОТКРИЙ НОВИ ПРИЯТЕЛИ!!!

Събуди сетивата си - последвай инстинкта!