Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

0 EN
Мeню

Видове събития

  /   Видове събития
Събуди сетивата си - ела при нас! Да търсим, да опознаваме, да се сближаваме, да се смеем и забавляваме,
защото това сме НИЕ хората - инстинктивни същества.
Програми Програма "Открий Приятели"

Програми Програма "Открий Приятели"Програма "Открий Приятели"

Вие търсите нови приятни преживявания и запознанства - тук е вашето място. Чрез интересни събития и игри, ние създаваме подходящи условия, където  да разговаряте, да се опознаете, да откриете нови приятели, да се забавлявате и дори да се влюбите!

Вие търсите нови запознанства. Тук е вашето място. Ние създаваме подходящи условия, в естествена среда, където може да срещнете нови и интересни хора. Събитията са разделени тематично и всеки може да избере това, което му харесва най-много. Водещ на всяко едно събитие е професионално подготвен актьор – фасилитатор. Той провежда специално разработени интересни игри, които водят хората от групата към основната цел: да се забавляват, да разговарят, да се опознават, да се сближават, да откриват нови приятели, да се веселят и дори да се влюбват!

Заповядайте при нас и нека заедно "събудим" инстинктите си!

Виж събитията

Програми Програма "За Нас двамата"

Програми Програма "За Нас двамата"Програма "За Нас двамата"

Каним всички двойки, нека заедно с помоща на интересни събития и специално разработени игри да се забавляваме и презаредим с положителни емоций! Предлагаме Ви да изживеете нещо ново и различно, заедно с човека до Вас! Заповядайте, събудете инстинктите си – да се посмеете, да се позабавлявате и откъснете от забързаното ежедневие, което може би Ви отдалечава малко или повече един от друг.

Различните събития в тази програма са разделени тематично. Всяка двойка може да избере това, което и харесва най-много: винена дегустация; обяд на тъмно; кулинария и др. Водещ на всяко едно събитие е професионално подготвен актьор – фасилитатор. Той провежда специално разработени интересни игри, които водят хората от групата към основната цел: всеки да се забавлява заедно с партньора си, да открие нови приятели и да се зареди с положителни емоции. Предлагаме Ви да изживеете нещо ново и различно, заедно с човека до Вас!

Заповядайте, събудете инстинктите си – да се посмеете, да се позабавлявате и да се откъснете от забързаното ежедневие, което може би Ви отдалечава малко или повече един от друг.

Последвайте инстинктите си - елате при нас !

Виж събитията